JeffryKlaar voor het volgende succesproject!

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de ICT, gecombineerd met een brede technische achtergrond, heb ik als ´doorgewinterde´ Project Manager en SAFe Agilist diverse projecten succesvol afgerond. Ik kom het best tot mijn recht in een omgeving waar creativiteit nodig is bij (complexe) migraties en waar nieuwe infrastructuren ontworpen en geïmplementeerd dienen te worden. In de uitvoering weet ik met mijn enthousiasmerend leiderschap mensen op inspirerende wijze te motiveren en beter te laten presteren.

In de uitvoering van projecten weet ik uitstekend te laveren tussen technische IT-werkzaamheden en de uitwerking op de business. Hierbij ben ik een gewaardeerde gesprekspartner voor de klant bij het vertalen van complexe IT-vraagstukken naar ‘begrijpelijk Nederlands’. Mijn sterke strategische kennis en analytische vaardigheden helpen mij pijnpunten te zien en op pragmatische wijze actieplannen te formuleren. Door mijn methodische aanpak begrijp ik wat nodig is om projecten succesvol te managen, zowel vanuit strategisch als operationeel perspectief.

Specialismen: IPMA-C, PMP en PRINCE2 gecertificeerd Master IT Project Manager en SPC, PSM en PSPO gecertificeerd Lean—Agile Transformatie Coach.